Menu openen
Bel ons op: 0513 46 17 39

Of vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug:

Werkwijze

Wij zijn een metaalverwerkend bedrijf die metalen onderdelen maakt voor winkels, kantoren, musea, standbouw, bouwbedrijven en meer. Na overleg met de klanten maken we een offerte en vervolgens tekeningen voordat er geproduceerd wordt. De tekeningen worden met AutoCAD gemaakt en per klant bewaard, zodat latere bestellingen gemakkelijk kunnen worden terug gevonden.

Waterstralen

Wij beschikken over een waterstraal snijmachine waarmee we bijna alles kunnen waterstraal snijden met een maximale grote van 3000x3000mm en met een dikte van meer dan 100mm. Deze wordt dan voornamelijk ingezet om staal, rvs en aluminium te snijden maar ook glas , marmer , hout en bijvoorbeeld rubber is mogelijk. Tekeningen kunnen digitaal worden toegeleverd maar ook door ons worden uit getekend. Tevens beschikken we over een software module waarmee verschillende lettertypes, maar ook JPG bestanden, uitgesneden kunnen worden. Waterstraal snijden is een milieuvriendelijke manier van snijden.

Waterstraal snijden, de nieuwe manier van nauwkeurig en zonder warmte inbreng snijden.

We kunnen niet alles zelf en besteden daarom specifieke werkzaamheden uit. Door de jarenlange samenwerking met onze toeleveranciers kunnen we altijd op korte termijn inspringen op de vraag van onze klanten.

Veel bewerkingen doen we echter wel zelf, zoals bijvoorbeeld profiel walzen van kokers en buizen tot een diameter rond 76x3. Ook buigen is mogelijk tot rond 40 zoals hieronder is te zien. Rond 40 in U-model gebogen op rvs stelvoeten en rond 30 met rvs doppen.